JN0-303 exam

요즘 다들 시험 때문에 고민하고 있으세요 . 오늘 JN0-303 시험 문제 먼저 볼수 있어요 .^^

우리 홈페이지의 덤프 다 먼저 다운로드 해서 볼수 있어요 .

필요하신다면 꼭 연락해야 돼요 . 4월 22일 ,4월 29일 업데이트 된 덤프들 다 있어요 .

최신 덤프 일뿐만 아니라 점유률 100%이상 도달했어요 .

JN0-303 시험 문제 먼저 보기 :



시험번호: JN0-303

시험이름: Juniper networks Certified internet specialist.m(jncis-m)
Q&A: 150 Q&As
업그레이트: Apr-22-2010

1. What prevents routing loops when MSDP is configured across multiple domains?
A. PIM-SM
B. Scoping
C. Auto-RP
D. MBGP
Answer: D
2. Which three RP election mechanisms are available in a PIM-SM domain? (Choose three.)
A. Static
B. Auto-RP
C. Dynamic-RP
D. Bootstrap router
Answer: ABD
3. In what PIM topology would you use MSDP within a single domain?
A. Auto-RP
B. Anycast RP
C. Bootstrap router
D. PIM sparse mode
Answer: B
4. What is the administrative scoping address range associated with global scope?
A. 224.0.0.0/24
B. 239.128.0.0/10
C. 239.192.0.0/14
D. 224.0.1.0?38.255.255.255
Answer: D
5. Which multicast mode does Auto-RP require?
A. Link-mode
B. Dense mode
C. Sparse mode D. Sparse-dense mode
Answer: D
6. What are two commands that can be used to configure MBGP for multicast? (choose two)
A. Under the BGP group, configure family inet any
B. Use the set protocol MBGP command to enable MBGP
C. Under the BGP group, configure family inet multicast
D. Use the set rib-group command to copy the multicast routes into inet.1
Answer: AC
7. Which two multicast groups support Auto-RP mapping and discovery? (Choose two.)
A. 224.0.0.39
B. 224.0.1.39
C. 224.0.0.40
D. 224.0.1.40
Answer: BD
8. What is the Draft-Kompella control plane based on?
A. IGP
B. LDP
C. BGP
D. MPLS
Answer: C
9. In JUNOS software, which type of VPN supports IPX and Appletalk?
A. Martini based VPN's
B. 2547bis based VPN's
C. Sham link based VPN's
D. Virtual Router based VPN's
Answer: A
10. In JUNOS software, which three are valid encapsulation types for CCC? (Choose three.)
A. hdlc-ccc
B. atm-cell-ccc
C. cisco-hdlc-ccc
D. ethernet-vlan-ccc
E. ethernet-snap-ccc
Answer: BCD

返回顶部
CopyRight © 2009 CCNA Live

Powered by Discuz! 7.2 © 2008 Comsenz Inc.

Contact Us - Clear Cookies - Stats - Archiver - WAP

GMT+8, 2018-8-14 16:38.